Četvrtak, 11 kolovoza, 2022
26 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaCrna kronika34-godišnji Otočan ozlijedio se unutar obiteljske kuće aktiviranjem detonatora upaljača ručne bombe.

34-godišnji Otočan ozlijedio se unutar obiteljske kuće aktiviranjem detonatora upaljača ručne bombe.

Fotografija:  ilustracija

34-godišnji hrvatski državljanin se unutar obiteljske kuće ozlijedio aktiviranjem detonatora upaljača ručne bombe.

Jučer, 19. svibnja oko 17,30 sati u Otoku, 34-godišnji hrvatski državljanin se unutar obiteljske kuće ozlijedio aktiviranjem detonatora upaljača ručne bombe.

Ozlijeđeni 34. i 32-godišnjaci su u tavanskom prostoru obiteljske kuće pronašli tri ručne bombe i 85 komada raznovrsnih streljiva te su navedeno minsko eksplozivna sredstva odnijeli u stambeni prostor obiteljske kuće, a  34-godišnjak je unutar sobe nestručno manipulirao ručnom bombom pri čemu je odvojio te aktivirao dentonator upaljača bombe, zbog čega se ozlijedio.

Hitna medicinska pomoć je 34-godišnjaku ukazana u OŽB u Vinkovcima, dok 32-godišnjak nije ozlijeđen.

Policija je na mjestu događaja provela očevid gdje osim navedenog nije nađeno drugih minsko eksplozivnih sredstava ili naprava.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijski službenici su utvrdili sumnju da je 34-godišnjak počinio kazneno djelo Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari i kazneno djelo Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom dok se 32-godišnjak sumnjiči da je počinio kazneno djelo Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

Policija će nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti odgovarajuću kaznenu prijavu izvijestili su iz PU vukovarsko srijemske.

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije