Srijeda, 26 siječnja, 2022
0.2 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaCrna kronikaAlkoholizirani vozači smješteni u posebne prostorije policije do otriježnjenja

Alkoholizirani vozači smješteni u posebne prostorije policije do otriježnjenja

Foto: Ilustracija

Dvojici vozača koje je vukovarska policija jučer, 28. lipnja, zatekla u upravljanju vozilom pod utjecajem alkohola prijete visoke novčane kazne ili kazna zatvora u trajanju do 60 dana.

Vukovarski policijski službenici smjestili su jučer, 28. lipnja, dvojicu alkoholiziranih vozača u posebne prostorije policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Prvi vozač, 71-godišnjak, zatečen je u 13,40 sati u ulici Ivana Gorana Kovačića u Vukovaru pri upravljanju osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,85 g/kg, dok je drugi vozač, 42-godišnjak, zatečen u 22,50 sati u Ulici kralja Zvonimira u Vukovaru pri upravljanju osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,56 g/kg.

Protiv oba vozača policija će podnijeti optužne prijedloge zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, kojim je za opisani prekršaj predviđena novčana kazna u iznosu od 10.000 do 20.000 kuna ili kazna zatvora u trajanju do 60 dana te šest negativnih prekršajnih bodova ako pravomoćnom odlukom vozač bude proglašen krivim za prekršaj izvijestili su iz PU Vukovarsko-srijemske.

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici.