Srijeda, 28 rujna, 2022
12 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaCrna kronikaBizarne krađe u Vinkovcima i Vukovaru, Nuštar izgorio automobil

Bizarne krađe u Vinkovcima i Vukovaru, Nuštar izgorio automobil

Fotografija: ilustracija

U razdoblju od 8. do 9. siječnja 2021. godine u Vinkovcima, Lapovačka ulica, na štetu 61. godišnjakinje iz Otoka otuđen je dio ispušnog sustava s osobnog automobila Opel Corsa vinkovačkih registarskih oznaka.
Počinitelj je na parkiralištu podesnim alatom odvojio dio ispušnog sustava automobila čime je nastalo mehaničko oštećenje te je policija zbog sumnje u kazneno djelo Teška krađa podnijela kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

U Vukovaru, ulica Izidora Kršnjavoga policija je 11. siječnja 2021. godine provela očevid zbog utvrđene sumnje da je provaljeno u obiteljsku kuću na toj adresi.
Policija je utvrdila da je provaljeno u vremenu od 9. do 11. siječnja te da je nestalo suhomesnatih proizvoda i povrća pripremljenih za zimnicu, nekoliko litara raznog alkoholnog pića, nekoliko produžnih kabala te pribor i oprema za ribolov.
Policija je provela očevid, poduzimaju se mjere traganja za počiniteljima te otuđenim predmetima, a podnijeta je nadležnom državnom odvjetništvu kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Teška krađa

Dana 11. siječnja 2021. godine u 11,30 sati u Nuštru, u ulici Vladimira Nazora je izgorio osobni automobil osječkih registarskih oznaka kojim se koristio  29. godišnjak iz Vinkovaca, dok je vlasništvo 61. godišnjaka iz Petrijevaca.

Policija je u suradnji s protupožarnim inspektorom provela očevid nad osobnim automobilom koji je izgorio u dijelu pogonskog motora zbog samozapaljenja razvodnih kablova instalacije i pripadnih osigurača.

U požaru nije došlo do ugrožavanja okolnih nekretnina i vozila kao niti osoba, a materijalna šteta je nekoliko desetaka tisuća kuna.

Policija će o ovom događaju dostaviti posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima izvijestili su iz PU Vukovarsko srijemske.

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije