Nedjelja, 27 studenoga, 2022
5 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaCrna kronikaCeste nisu piste-ulovili vozača pri brzini od 239 km/h te mu uručili

Ceste nisu piste-ulovili vozača pri brzini od 239 km/h te mu uručili

Fotografija:  ilustracija

Policajci na autoputu “ulovili” vozača pri brzini od 239 km/h te mu uručili novčanu kaznu i zabranu korištenja inozemne vozačke dozvole.

Policijski službenici Postaje prometne policije Vinkovci su 6. prosinca na autocesti Zagreb-Lipovac, kod čvora Spačva, zatekli vozača u prekomjernom prekoračenju dopuštene brzine kretanja vozila.

Naime, u ponedjeljak 6. prosinca oko 22 sata 39-godišnji hrvatski državljanin je upravljao osobnim automobilom austrijskih registracijskih oznaka brzinom od 239 km/h, radi čega mu je uručen prekršajni nalog kojim je izrečena novčana kazna od 5.000 kuna te zaštitna mjera zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole na teritoriju Republike Hrvatske u trajanju od jedan mjesec.

Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske nastavljaju s aktivnostima nadzora prometa s naglaskom na teže prometne prekršaje te pozivaju sudionike u prometu na pridržavanje odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Sve sudionike u prometu pozivamo na oprez i poštivanje prometnih propisa, kako svojim neodgovornim ponašanjem ne bi doveli u opasnost vlastiti, ali i život ostalih sudionika u prometu. Prometna nesreća se može dogoditi svakom. Budite oprezni prilikom sudjelovanja u prometu, poštujte prometne propise i čuvajte sebe i druge!

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije