Srijeda, 26 siječnja, 2022
0.2 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaCrna kronikaDan žalosti u Iloku: Ema je prije 2 mjeseca istrčala polumaraton i...

Dan žalosti u Iloku: Ema je prije 2 mjeseca istrčala polumaraton i zabijala golove, preminula s 19

Foto: ŽRK Trešnjevka/Facebook

‘Ema je bila uzorna učenica, sportašica, vjernica i građanka. Volonterskim radom uključivala se u sva događanja, zajedno sa svojim sestrama, koja je organizirao Grad Ilok’, objava je grada Ilok koji je proglasio dan žalosti.

Gubitak ljudskog života uvijek je težak, a koliko težak može biti kad samo dva mjeseca nakon što je istrčala polumaraton u Iloku više s nama nije mlada Ema Groznica (19), rukometašica ŽRK Trešnjevke. Nakon strašne vijesti koja je stigla u nedjelju, od djevojke se na društvenim mrežama opraštaju obitelj, prijatelji, poznanici, ali i svi šokirani ovakvom vijesti.

Grad Ilok objavio je kako će 21. lipnja biti dan žalosti ‘povodom iznenadne smrti sugrađanke Eme Groznice’.

Ema je bila uzorna učenica, sportašica, vjernica i građanka. Volonterskim radom uključivala se u sva događanja, zajedno sa svojim sestrama, koja je organizirao Grad Ilok. Izražavamo iskrenu sućut obitelji Groznica i svima koji su ožalošćeni iznenadnom smrti drage nam Eme. Tijekom Dana žalosti neće se održavati programi i događaji sa zabavnim obilježjima. Pozivaju se pravne i fizičke osobe koje obavljaju ugostiteljsku djelatnost da svoje poslove obavljaju primjereno Danu žalosti, stoji u objavi grada.

Bila je stalno nasmijana i vesela, studirala je na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu i pridružila se ŽRK Trešnjevci, djevojkama koje su ove godine osvojile naslov u drugoj ligi. Igrala je i za ŽRK Ilok i ŽRK Brod koji se od nje oprostio na službenim stranicama.

 

Napustila nas je naša Ema, naš Virus. Uvijek nasmijana i vesela. Putujući svaki vikend iz Iloka za Slavonski Brod pokazivala je koliko je bila velika i snažna njezina ljubav prema rukometu. Iskrena sućut obitelji Groznica od trenera, igračica i uprave ŽRK “Brod”. Prerano si nas napustila! Zaigrat ćemo ponovno na nekom boljem mjestu.

Preminula je nakon kratke i teške bolesti, a ispraćaj na vječni počinak bit će u utorak, 22. lipnja, u 17 sati na gradskom groblju u Iloku.

Izvor: 24 sata hr

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici.