Utorak, 7 prosinca, 2021
1.1 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaSvijetDRUŠTVENE MREŽE: Ponovno problemi na Facebooku?

DRUŠTVENE MREŽE: Ponovno problemi na Facebooku?

Problemi s pojedinim dijelovima Facebooka traju već nekoliko dana, a sad se nekim korisnicima pojavila i poruka “ne radi zbog održavanja”.

Što se to točno događa na Facebooku ovih dana? Naime, posljednja dva dana pojavljuju se problemi sa social pluginovima, dodacima na stranicama koji omogućuju korisnicima Facebooka da se prijave i komentiraju tekstove svojim Facebook računom. Tu su i problemi s kašnjenjem uvida u marketinške rezultate (rezultate oglasa i kampanja na Facebooku).

No, sad su i korisnici počeli prijavljivati da ne mogu pretraživati Facebook (javlja da nema nikakvih rezultata), pokretati videoigre na Facebooku, ali i da im se pojavljuje poruka “ne radi zbog održavanja”.

I dok na Facebookovom statusu platforme stoji upozorenje o lošijem radu i problemima sa marketinškim rezultatima i pluginovima, videoigre i pretraživanje za sad ne spominju.

Na Downdetectoru, gdje korisnici najčešće prijavljuju probleme, spominju i kako imaju problema sa ulogiravanjem u svoje račune.

Službenih informacija o tome što se točno događa i kad bi se situacija mogla normalizirati, još nema.

Najbolje što vam možemo savjetovati, ako i vi imate ovih problema, je da iskoristite poslijepodne i prošećete, a Facebooku se vratite malo kasnije. Kad se vrati u život.

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici.