Srijeda, 28 rujna, 2022
12 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaSvijetHtjeli ispeći svinje na ražnju u jednom podrumu u Njemačkoj pa intervenirala...

Htjeli ispeći svinje na ražnju u jednom podrumu u Njemačkoj pa intervenirala policija i vatrogasci

Foto-praseći butik

Protiv muškaraca podignuta je kaznena prijava zbog sumnje da su kršili Zakon o dobrobiti životinja. Uz to, dobit će i pozamašan račun od vatrogasaca za troškove akcije.

Trojica muškaraca zaradila su kaznenu prijavu nakon što ih je susjed prijavio policiji koja je U petak, oko 16 sati patrolni automobil primio je neobičnu radioporuku iz kontrolnog centra: “Svinje se peku na roštilju u podrumu stambene zgrade na Kornstrasse.”

Policija je provjerila prijavu i u podrumu pronašla dvojicu muškaraca u dobi od 26 i 37 godina i dvije svinje od 150 kilograma koje su kasnije morali iz podruma izvući vatrogasci, javlja Fenix-magazin.

Treći muškarac (40) rekao je kako je u četvrtak kupio svinje u Donjoj Saskoj te ih prebacio u Bremen, dvojac ih je trebao ispeći. Policija je pozvala veterinara, a on je, prema priopćenju policije, utvrdio da su svinje ”sve samo ne profesionalno ubijene”.

Vatrogasci su s velikim naporom iz kuće iznijeli svinje od 150 kilograma. Zbog toga je čak jedan prometni trak ceste morao biti zatvoren.

Protiv muškaraca podignuta je kaznena prijava zbog sumnje da su kršili Zakon o dobrobiti životinja. Uz to, dobit će i pozamašan račun od vatrogasaca za troškove akcije.

 

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije