Srijeda, 21 travnja, 2021
12 C
Vinkovci
Naslovnica Zanimljivosti Istraživanje pokazalo: Muškarci s bradom najbolji su u krevetu, a evo koje...

Istraživanje pokazalo: Muškarci s bradom najbolji su u krevetu, a evo koje još karakteristike su važne

Ženama, muškarci s bradom izgledaju zrelije, muževnije i dominantnije što čini se da pomaže kad je riječ o izvedbi u spavaćoj sobi.

Jeste li se ikad zapitali kakav vaš muškarac u spavaćoj sobi u odnosu na druge? Pa, ako ima bradu i smeđe oči, imate sreće. Ispostavilo se da je brada jedna od najatraktivnijih tjelesnih karakteristika prema ženama, a 73 posto ih je reklo da je njihov najbolji seksualni partner imao bradu, kako prenosi The Sun.

Ženama, muškarci s bradom izgledaju zrelije, muževnije i dominantnije što čini se da pomaže kad je riječ o izvedbi u spavaćoj sobi. Što se tiče fizičke privlačnosti, ono što mi smatramo privlačnim razlikuje se od osobe do osobe, ali ogromna količina žena smatra da su smeđe oči pravi pogodak.

Smeđe oči privlačne su čak 71 posto žena od sveukupno 4550 koje su anketirane i zamoljene da navedu fizičke osobine s kojim su imale najbolji seks. Štoviše, piercing čini treću najčešću značajku navedenu među ženama (70 posto), a tetovaže ih prate sa 62 posto.
U međuvremenu, velika, široka ramena još su jedna privlačna karakteristika i navodno muškarce čine privlačnijim I tetovaže i široka ramena muškarca čine muževnijim i signaliziraju potencijalno viši testosteron, što znači i bolji seksualni nagon. S druge strane spektra, na dnu popisa su muškarci s gustim obrvama, za koje se tvrdi da pokazuju visok spolni nagon.

Osim toga, mala stopala i ćelave glave također su se našle na popisu i čine top 15 fizičkih osobina muškaraca koji su najbolji u krevetu piše vecernji hr.


Podijeli

Najpopularnije

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici.