Jeziv video preplavio mreže, pokojnik oživio i mrtav-hladan ustao sa stola

0
743

O snimci se zasad zna tek toliko da je nastala u Tveru, gradu na zapadu europskog dijela Rusije.

Ruskim društvenim mrežama u ponedjeljak ujutro počeo je kružiti jeziv video iz jedne tamošnje mrtvačnice, a prikazuje nekog muškarca koji je pred jutro ispuzao ispod plahte i ustao sa stola na koji mrtvozornici polažu pokojnike.

O snimci se zasad zna tek toliko da je nastala u Tveru, gradu na zapadu europskog dijela Rusije, te da je izvornu verziju zapisa netko anoniman objavio na Telegramovu kanalu, prenosi prve informacije portal SamaraOnline.

Novinar spomenutog portala istaknuo je da u ovome trenutku nitko ne zna detalje o čemu je tu točno riječ, je li doista netko nesretnoga čovjeka zabunom proglasio mrtvim ili je u pitanju morbidan viralni marketing, možda rad postavljen u svrhu promocije nekog nadolazećeg horor filma…

Uredništvo portala nastavit će pratiti razvoj situacije”, rečeno je na kraju teksta, dok je snimka u manje od dva sata već desetak puta iskopirana na razne YouTube kanale.

U međuvremenu su kolege s portala 360TV kontaktirale predstavnike Ministarstva zdravstva Tverske oblati, ali im je uskraćen bilo kakav komentar dok se ne utvrdi o čemu je točno riječ.

Neslužbeno se doznaje da Ministarstvo zdravstva snimku zasad smatra lažnom budući da postoji još jedan zapis, ali drugačijeg potpisa (u toj verziji na dnu stoji GKB-13) prenosi net hr.