Mladić (20) poginuo: Jedan se bori za život, a još dvojica su teško ozlijeđeni

0
4445

Foto:TV Našice

Mladić (20) je preminuo u bolnici nakon teške nesreće, a 21-godišnjak se bori za život. Vozač (26) i još jedan 20-godišnjak zadobili su teške ozljede nakon što su u Klokočevcima kod Našica izletjeli s ceste i zabili se u ogradu.

Mladić (20) poginuo je noćas u teškoj nesreći u Klokočevcima kod Našica, nakon što su oko 0.30 sati automobilom izletjeli s ceste.

Kako je izvijesila osječka policija, u nesreći su teško ozlijeđeni vozač (26) automobila i još jedan mladić (20), dok je 21-godišnji mladić zadobio teške ozljede opasne po život.

O brzini kojom su izletjeli s ceste svjedoče prizori s mjesta nesreće.

24sata


Očevid je trajao do 5 sati ujutro.

24sata


  • Do prometne nesreće je došlo na način tako što se automobil s kojim je upravljao 26-godišnji hrvatski državljanin, kretao kroz mjesto Kolokočevac iz smjera Našica u smjeru Donjeg Miholjca. Dolaskom do lijevog oštrog zavoja, uslijed neprilagođene brzine stanju i uvjetima na kolniku, vozač je izgubio kontrolu nad upravljačem te sletio s kolnika u desnu stranu ceste gdje je udario u betonsko željeznu ogradu kuće broj 53 te se zaustavio – navode iz policije.

Mladiće su prvo prebacili u našičku bolnicu, gdje je 20-godišnjak podlegao ozljedama oko 1.30 sati. Ostale mladiće tijekom noći su prebacili u osječku bolnicu, gdje se 21-godišnjak bori za život.

Pomoć unesrećenima su pružili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Našice, a na mjestu događaja očevid je obavio Zamjenik općinskog državnog odvjetnika uz potporu očevidne ekipe Policijske postaje Našice.

Iz osječke policije izražavaju sućut obitelji poginulog mladića, a ostalima žele brz oporavak

Trojica mladića u istom selu poginuli 2006. godine

Isto selo 2006. godine je pogodila velika tragedija, kad su u nesreći poginula trojica mladića koji su također automobilom izletjeli s ceste Opel Astrom. Nakon izlijetanja, automobil je probio ogradu i zabio se u zid kuće.