Ponedjeljak, 25 siječnja, 2021
1.3 C
Vinkovci
Naslovnica Crna kronika Muškarac se raznio bombom u Petrinji

Muškarac se raznio bombom u Petrinji

Policija nije otkrivala detalje samoubistva

Muškarac (56) počinio je danas u ranim jutarnjim satima na području Petrinje samoubistvo aktiviranjem eksplozivne naprave, potvrdila je sisačko-moslavačka policija.

Odmah po dojavi o eksploziji na mjesto događaja je izašla ekipa za očevide sisačko-moslavačke policije koja će utvrditi sve okolnosti ovog događaja, kazao je za Hinu glasnogovornik PU sisačko-moslavačke Dario Kačmarčik.

Policija nije otkrivala detalje samoubojstva, a više bi se trebalo znati nakon očevida.

“Ova područja su traumatizirana, ovo je jedna sudbina koja daje poruku. Hrvatski branitelj i čovjek koji je stvarao hrvatsku državu mora biti na prvom mjestu. Psihološka pomoć dolazi, a pitanje je koliko će to biti dovoljno. Žao mi je, moja sućut cijeloj obitelji, kad vidim što ta obitelj proživljava i taj čovjek koji je digao ruku na sebe, to je pitanje svih pitanja”, kazao je gradonačelnik Petrinje Darinko Dumbović.

Psihološka pomoć

Zbog velike potrebe za psihološkom i psihijatrijskom podrškom na prostorima pogođenim potresom formirali su se Mobilni timovi za psihološku i psihijatrijsku podršku koji za sada djeluju na području gradova Sisak, Petrinja i Glina.

S obzirom na veliko područje koje je potrebno pokriti, Krizni stožer Ministarstva zdravstva organizirao je glavne koordinatore preko kojih se pruža stručna pomoć pojedinom području piše index hr.

Podijeli

Najpopularnije

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici.