Muškarca u Njemačkoj pet puta pregazio vlak, no on je preživio.

0
230

Foto:ilustracija

NJEMAČKA SE NE PRESTAJE ČUDITI: Čovjeka pet puta udario vlak – preživio je!

Muškarca iz Njemačke je pet puta pregazio vlak, no on je preživio. Kako javljaju njemački mediji, u subotu navečer je nekoliko vlakova na željezničkoj postaji Bergedorf u blizini Hamburga pregazilo muškarca.

Strojovođa vlaka je u jednom trenutku na tračnicama primijetio muškaraca i alarmirao spasioce. S ozljedama opasnim po život muškarac je prevezen u bolnicu.

Iz policije je navedeno kako je strojovođa muškarca na tračnicama primijetio oko 3.18 sati. Navodno su ga prije toga udarili i drugi vlakovi, ali nitko od drugih strojovođa nije primijetio da se između tračnica nalazi muškarac.

U pomoć unesrećenom muškarcu stigle su hitne službe kao i policija. Hitne službe su isključile struju na peronu, te su muškarcu pružile prvu pomoć.

Kako navode mediji, 40-godišnji muškarac je bio pri svijesti kad su stigli djelatnici Hitne. Muškarac je prevezen u bolnicu, gdje mu je amputirano bedro.

Kako je izvijestila policija, nadzorne kamere su zabilježile nesreću. Oko jedan sat ujutro muškarac je došao na peron, a nedugo nakon toga je pao u kolosijek

Pretpostavlja da je bio pijan, te da je nekoliko sati ležao između tračnica prije nego što ga je spazio strojovođa.

Izvor: Fenix-magazin/SČ