Ponedjeljak, 18 listopada, 2021
8.6 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaCrna kronikaNACIONALNA EVIDENCIJA NESTALIH OSOBA: Traže se nestale Slavonke i Slavonci

NACIONALNA EVIDENCIJA NESTALIH OSOBA: Traže se nestale Slavonke i Slavonci

Brankica Tomašević (33) nestala je u srijedu, kada je s adrese boravišta u Novoj Ljeskovici, u Požeško-slavonskoj županiji, otišla u nepoznatom smjeru. Brankica je visoka oko 165 centimetara, ima kestenjastu ravnu kosu, kestenjastu boju čiju i ovalno lice.

Brankica Tomašević (33)


 

U Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba je i Kristijan Rikardo Miljak (20), iz Komletinaca, koji je 17. svibnja otišao autobusom na rad u inozemstvo, nakon čega mu se gubi svaki trag. Mladić iz Komletinaca visok je 173 centimetra, ima crnu ravnu kosu, kestenjaste, upale oči, a ima i dvije tetovaže, i to na lijevoj podlaktici tetovažu ruža i križ na ramenu.

Rikardo Miljak (20)


U Osječko-baranjskoj policijskoj upravi traži se Đulijana Živković (15), koja je 27. srpnja, oko 2 sata, otišla od kuće u Vrbici. Đulijana je viska 150 centimetara, ima crnu ravnu kosu, kestenjaste velike oči i okruglo lice. U trenutku nestanka bila je odjevena u plavu majicu i crne tajice.

PU osječko-baranjska traži i Dejanu Mihajlović (17), koja je otišla 19. srpnja iz kuće udomitelja u Tiborjancima i nestala.

Traga se i za Marijanom Sivić (19), koja je još 25. lipnja otišla iz Doma za odgoj djece i mladeži u Osijeku.

U slučaju da netko ima bilo kakve informacije o nestalim osobama iz policije mole da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju, ili nazovu na broj 192. Također, informacije se mogu dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected]

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici.