Srijeda, 10 kolovoza, 2022
23 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaCrna kronikaNASILJE U OBITELJI: Jedan silovao suprugu, drugi prijetio izvanbračnoj supruzi te tukao...

NASILJE U OBITELJI: Jedan silovao suprugu, drugi prijetio izvanbračnoj supruzi te tukao djecu

Drugi, 39-godišnjak, osumnjičen je da ju je fizički napao pred njihovo troje maloljetne djece u dobi od 9, 7 i  3 godine, ali i da je fizički kažnjavao djecu.

Muškarac (53) optužen je za dva silovanja i prijetnju, a optužnicu je protiv njega podiglo Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru. Optužen je da je točno neutvrđenih dana od siječnja do svibnja 2019. na širem području Križevaca, u dva navrata, savladao otpor svoje supruge i unatoč njenom protivljenju imao spolni odnos s njom.

Osim toga optužen je i da joj  je 11. srpnja 2019. u Križevcima prijetio.

A zbog nasilja u obitelji, povrede djetetovih prava i prijetnje je osumnjičen 39-godišnjak koji je ispitan u Općinskom državnom odvjetništvu u  Puli. Njega se sumnjiči da je od studenoga 2020. pa do veljače 2021. svojoj izvanbračnoj supruzi slao poruke u kojima je prijetio napadom na njen život i tijelo te ju je vrijeđao i omalovažavao.

Osim toga, osumnjičen je da ju je fizički napao pred njihovo troje maloljetne djece u dobi od 9, 7 i  3 godine, ali i da je fizički kažnjavao djecu te im slao poruke u kojima je vrijeđao njihovu majku.

Zbog svega toga mu je bila određena mjera opreza zabrane približavanja izvanbračnoj supruzi i kontaktiranja s njom, a on ju je prekršio tako što joj je zaprijetio preko djeteta.

Tužiteljstvo je tražilo da mu se odredi istražni zatvor, a sudac istrage Županijskog suda u Puli odredio mu je istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

vecernji hr

 

 

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije