Srijeda, 21 travnja, 2021
12 C
Vinkovci
Naslovnica Crna kronika Neovlaštena uporaba i oštećenje osobnog automobila

Neovlaštena uporaba i oštećenje osobnog automobila

Foto: Ilustracija

Podsjećamo građane da uvijek zaključavaju svoja vozila

U petak, 12. ožujka, 64-godišnjakinja iz Čakovaca prijavila je neovlaštenu uporabu i oštećenje njenog osobnog automobila vukovarskih registracijskih oznaka, kojeg je prethodno parkirala ispred obiteljske kuće gdje boravi u ulici Pavleka Miškine u Vinkovcima.

Policijski službenici su na osobnom automobilu obavili očevid te utvrdili kako je nepoznati počinitelj tijekom noći 11./12. ožujka iskoristio nepažnju vlasnice automobila, ušao u otključan automobil, te pomoću ključa koji se nalazio na suvozačkom sjedalu stavio vozilo u pogon i koristio ga, nakon čega ga je parkirao nedaleko obiteljske kuće u kojoj boravi vlasnica. Tijekom neovlaštenog korištenja na vozilu je nastalo i oštećenje dijela prijenosnog sustava, čime je nastala materijalna šteta u iznosu od nekoliko tisuća kuna.

Nadležnom državnom odvjetništvu policija će podnijeti kaznenu prijavu za kaznena djela Neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari i Oštećenje tuđe stvari izvijestili su iz PU vukovarsko srijemske.

Podsjećamo građane…

Kradljivci vozila traže najlakšu metu i iskoristiti će svaku priliku koju ste im pružili.

Uvijek zaključajte svoje vozilo, čak i onda kad je parkirano u garaži, dvorištu ili na prilazima kuće. Provjerite da su sva vrata zatvorena, uključujući i prtljažnik. Pobrinite se da su svi prozori zatvoreni, uključujući i krovni prozor.

Podijeli

Najpopularnije

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici.