Ponedjeljak, 1 ožujka, 2021
8 C
Vinkovci
Naslovnica Crna kronika NIJE BIO PIJAN: U 15 minuta četiri puta prešao u suprotnu traku...

NIJE BIO PIJAN: U 15 minuta četiri puta prešao u suprotnu traku i udario četiri automobila

Lakše je ozlijeđena jedna osoba, a ukupna materijalna šteta na vozilima veća je od 20 tisuća kuna.

Sedamdesetjednogodišnji vozač iz Virovitice u samo 15 minuta je na tri lokacije automobilom udario u četiri vozila pri čemu je lakše ozlijeđena jedna osoba (29), izvijestila je u utorak Virovitičko-podravska policija.

Serija prometnih nezgoda dogodila se u ponedjeljak oko 17 sati.

Prvo je u Bečkoj ulici prešao na suprotnu kolničku traku kojom je automobilom upravljao 23-godišnji vozač. Vozači su pokušali izbjeći sudar, ali je ipak došlo do kontakta i oštećenja oba vozila.

Sedamdesetjednogodišnjak se nije zaustavio, već je nastavio vožnju Ulicom Ote Horvata, gdje je prednjom lijevom stranom vozila ponovno prešao na suprotni kolnički trak i udario u automobil kojim je upravljala 23-godišnja vozačica.

Ponovno je napustio mjesto nezgode i udaljio u pravcu naselja Milanovac, gdje je u Ulici 30. svibnja još jednom prešao na suprotni kolnički trak i udario u nailazeće vozilo kojim je upravljao 25-godišnjak.

Ni tu se nije zaustavio! Vozilo se nastavilo nekontrolirano kretati u istom smjeru te je po četvrti put udarilo u prednju lijevu stranu vozila kojim je upravljala 35-godišnja vozačica. Tu je napokon stao!

Policija je utvrdila da vozač nije bio pod utjecajem alkohola. U Općoj bolnici Virovitica gdje je zadržan na liječenju, izvađena mu je krv radi analize na konzumaciju lijekova i opojnih droga.

Ukupna materijalna šteta na vozilima veća je od 20 tisuća kuna piše jutarnji hr.

Podijeli

Najpopularnije

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici.