Ponedjeljak, 18 listopada, 2021
10.6 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaCrna kronikaPijani zvali policiju pa nasrnuli na njih i napali ih sjekirom

Pijani zvali policiju pa nasrnuli na njih i napali ih sjekirom

Foto: Ilustracija

Protiv dvije osobe koje su vrijeđale policijske službenike policija će podnijeti optužni prijedlog, a jednoj osobi slijedi i kaznena prijava za prisilu prema službenoj osobi.

Postupajući po dojavi 35-godišnjakinje o narušavanju javnog reda i mira, u petak 9. srpnja oko 20,30 sati, prilikom dolaska policijskih službenika na mjesto događaja u ulici Sajmište u Vukovaru, dojaviteljica i 38-godišnjak vrijeđali su policijske službenike, a potom je 38-godišnjak sjekirom zamahnuo prema policijskom službeniku.

S ciljem odbijanja napada, policijski službenik je prema 38-godišnjaku uporabio sredstva prisile, nakon čega ga rukama napada i 35-godišnjakinja, te i prema njoj uporabljuje sredstva prisile.

Potom su privedeni u prostorije policije gdje je 35-godišnjakinji utvrđena prisutnost alkohola u organizmu od 1,46 g/kg, a 38-godišnjaku 0,71 g/kg.

Policija će protiv 35-godišnjakinje i 38-godišnjaka podnijeti optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok protiv 38-godišnjaka slijedi i kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu za kazneno djelo Prisila prema službenoj osobi.

Osumnjičeni je predan je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave, a istražni sudac mu je rješenjem odredio mjere opreza izvinestili su iz PU Vukovarsko srijemske.

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici.