Nedjelja, 25 srpnja, 2021
33.1 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaVijestiPodrška Novaku iz Zaboka: 'Đokoviću, da dugo živiš, to nam je želja....

Podrška Novaku iz Zaboka: ‘Đokoviću, da dugo živiš, to nam je želja. Hvala ti!’

Najmanje kaj ja mogu. Nije sprej, ali je kreda u boji. U skladu s imenom! Da me ne u’apse. Ljudi, nemojte mrziti i biti zli, poručila je autorica poruke prvom tenisaču svijeta piše 24sata.

Na sramotan, uvredljiv i morbidan grafit koji je u četvrtak osvanuo u Splitu dan kasnije stigao je – odgovor iz Zaboka. Puno ljepši.

Da dugo živiš, to nam je želja. Pozdrav iz Zaboka! Hvala ti! Đokoviću, živi – stoji u poruci koju je kući napisala Bojana Birač.

Najmanje kaj ja mogu. Nije sprej, ali je kreda u boji. U skladu s imenom! Da me ne u’apse. Ljudi, nemojte mrziti i biti zli – poručila je autorica poruke prvom tenisaču svijeta.

Tu poruku nitko neće uklanjati silom kao što jest onu u Splitu na zgradi u Sinjskoj ulici. Čim se u Gradskom poglavarstvu doznalo za to, zid je ekspresno prebojan te je “tim činom splitska Gradska uprava još jednom potvrdila da ne tolerira govor mržnje ni prema kome”.

Đoković je samo jedan od zaraženih na turniru u Zadru uz svoju suprugu Jelenu, a pozitivni na testu bili su i Grigor Dimitrov, Borna Ćorić, dva kondicijska trenera, Viktor Troicki..

Bivši hrvatski košarkaš Dino Rađa također je među onima koji su dali podršku Đokoviću.

  • Nevjerojatna je količina sranja po Novaku ovih dana. Natjecanje ‘ko će ga više pokenjat. Čovik je napravija sve da pomogne nama Hrvatima da se promoviramo i da pokušamo spasit bar dio sezone – poručio je Rađa.

 

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici.