Mladić (22) hladnim i vatrenim oružjem ubio je majku, oca i sestru, nakon čega je i sebi oduzeo život. Slovenska policija je objavila da ih je prije ubojstva nazvala sestra ubojice da prijavi nasilnog brata. Nisu stigli na vrijeme.

Na području Janča, nedaleko od Ljubljane, 22-godišnjak je hladnim i vatrenim oružjem ubio troje članova svoje obitelji, nakon čega je izvršio samoubojstvo, javljaju slovenski mediji.

Tragedija se dogodila u ponedjeljak oko 21 sat na području Dugog Brda, nedaleko od Ljubljane, a policija je po dolasku na mjesto događaja zatekla zastrašujući prizor. U objektu su zatekli četiri tijela. Sumnjaju da je 22-godišnjak hladnim i vatrenim oružjem ubio troje članova svoje obitelji (26, 56 i 60 godina), nakon čega je sebi oduzeo život.

Portal 24ur neslužbeno doznaje da je mladić ubio majku, oca i sestru.

Policija je na današnjoj konferenciji za novinare otkrila da ih je oko 21 sat nazvala 26-godišnjakinja koja je zatražila pomoć zbog nasilnog ponašanja brata. Malo kasnije nazvao je 22-godišnjak koji je rekao da je ubio svoju obitelj i da je naoružan.

Na teren su izašli i pripadnici specijalne policije, no uspjeli su samo otkriti da su u objektu tri tijela, 26-godišnjakinje, 56-godišnjakinje i 60-godišnjaka. Svi su imali rane od hladnog i vatrenog oružja.

Na kraju su pronašli i tijelo 22-godišnjaka osumnjičenog za ovaj stravičan zločin, a pretpostavljaju da je počinio samoubojstvo.

Izvor: dnevnik hr