Četvrtak, 22 travnja, 2021
19 C
Vinkovci
Naslovnica Crna kronika Pokušaj ubojstva u Vinkovcima

Pokušaj ubojstva u Vinkovcima

Fotografija:  ilustracija

Policija je utvrdila sumnju da je 36-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo ubojstva s pokušajem, jer je hladnim oružjem teško ozlijedio muškarca.  

Jučer,  8. travnja 2021. godine između 8.30 do 9.55 sati je u Vinkovcima, u ulici Ivane Brlić Mažuranić, 36-godišnji hrvatski državljanin koji ima prebivalište u SR Njemačkoj i neprijavljeno boravi u Vinkovcima, unutar obiteljske kuće hladnim oružjem napao i ozlijedio svog poznanika, 36-godišnjaka iz Vinkovaca, nakon čega je napadač pobjegao s mjesta događaja.

Iako je 36-godišnji Vinkovčanin pretrpio tjelesne ozlijede, izašao je iz obiteljske kuće te ga je ubrzo primijetio poznanik koji je ozlijeđenog 36-godišnjaka odmah prevezao u OŽB Vinkovci kada mu je ukazana liječnička pomoć te je iz bolnice dojavljeno da je teže tjelesno ozlijeđen.

Prema dojavi vinkovačke bolnice policija je zaprimila dojavu o ozlijeđenom muškarcu hladnim oružjem, a policijski službenici su odmah nakon prikupljenih obavijesti pronašli i priveli 36-godišnjaka s neprijavljenim boravkom u Vinkovcima, sumnjajući da je on napao ozlijeđenog navedenog Vinkovčanina.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policija je utvrdila sumnju da je 36-godišnji hrvatski državljanin koji neprijavljeno boravi u Vinkovcima počinio kazneno djelo ubojstva s pokušajem, jer je hladnim oružjem teže tjelesno ozlijedio 36-godišnjeg Vinkovčanina.

Danas 9. travnja 2021. godine osumnjičenik će biti uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske izvijestili su iz PU vukovarsko srijemske.

Podijeli

Najpopularnije

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici.