Srijeda, 26 siječnja, 2022
0.2 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaCrna kronikaPolicija je kriminalistički istražila 61-godišnjaka koji je padom u iskopinu ugrozio sebe...

Policija je kriminalistički istražila 61-godišnjaka koji je padom u iskopinu ugrozio sebe i suputnicu

Fotografija: PU vukovarsko-srijemska

Vozač koji je osobnim automobilom, prevozeći i suputnicu, sletio u zemljani iskop, policija će proslijediti i posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Vršenim kriminalističkim istraživanjem o bizarnom događaju slijetanja vozača s osobnom automobilom u iskop na nuštarskom gradilištu oko rekonstrukcije na pružnom prijelazu (https://orioninfovk.com/nustar-vozac-i-suputnica-osobnim-vozilom-uletjeli-u-zemljanu-rupu/   ), policija će proslijediti i posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Ukupna policijska analiza je ukazala na činjenicu da je 61-godišnjak upravljao osobnim automobilom pod utjecajem  alkohola u organizmu od 2,60 g/kg te je tako nepropisno i nesigurno sletio s vozilom u iskopinu, s kojim je zajedno bila i 82-godišnjakinja.

 


 

U Općoj županijskoj bolnici u Vinkovcima je oboma pružena liječnička stručna pomoć, gdje je od kompetentnog osoblja donijet nalaz kako su u tom događaju lakše tjelesno ozlijeđeni.

U pogledu utvrđenih nepropisnih ponašanja s prometalom 61-godišnjak će biti i prekršajno prijavljen zbog sumnje da je povrijedio odredbe iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama izvijestili su iz PU Vukovarsko-srijemske.

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici.