Subota, 13 kolovoza, 2022
19 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaCrna kronikaPOLICIJA OTKRIVA: Novi detalji tragedije kod Posušja, Vikendica nije unajmljena, nego posuđena

POLICIJA OTKRIVA: Novi detalji tragedije kod Posušja, Vikendica nije unajmljena, nego posuđena

Vikendica nije unajmljena nego posuđena. Oni su sa sobom prema informacijama kojima mi raspolažemo donijeli taj agregat. Tu se najvjerojatnije radilo o nesretnom spletu okolnosti – rekao je Galić.

Ravnatelj policije Županije zapadnohercegovačke Milan Galić osvrnuo se na tragičan događaj u Posušju gdje je osmero mladih preminulo na dočeku nove godine izjavivši da sve upućuje na nesretan slučaj.

  • Vikendica nije unajmljena nego posuđena. Oni su sa sobom prema informacijama kojima mi raspolažemo donijeli taj agregat. Tu se najvjerojatnije radilo o nesretnom spletu okolnosti – rekao je Galić.

Pojasnio je da je u pomoćnoj prostoriji u kojoj se nalazio agregat bio odškrinut prozor pa je dim ulazio kroz njega u dio vikendice u kojoj su se nalazi mladi. Očekuje se i okončanje toksikoloških nalaza koji će sa sigurnošću potvrditi je li agregat uzrok njihova gušenja. Galić je otkrio da će, uz agregat, biti provedena vještačenja peći na drva i dimnjaka.

  • U vikendici je, što je utvrđeno tijekom uviđaja, bila i peć u kojoj je bilo žeravice, a kako bi se utvrdio točan uzrok smrti, odnosno da bi se utvrdilo kako je došlo do gušenja, provest će se i vještačenja dimnjaka.

Također, po potrebi saslušat će se i druge osobe na sve okolnosti. Jučer su sahranjeni Mirela Rezo i Stjepan Jukić, a danas je u mjestu Rakitno pogreb preostalih šestero mladih koji su se ugušili u prvoj noći 2021 piše vecernji ba.

 

 

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije