Četvrtak, 11 kolovoza, 2022
26 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaCrna kronikaProvale u osobne automobile na vinkovačkom području "ne ostavljajte vrijedne stvari kao...

Provale u osobne automobile na vinkovačkom području “ne ostavljajte vrijedne stvari kao što su torbe, novčanici, mobiteli”

Foto: Ilustracija

Vlasnicima automobila savjetujemo: Ne ostavljajte kradljivcima mamac u vozilima

Vinkovačka policija evidentirala je provale u sedam osobnih automobila koje su se dogodile tijekom noći 4./5. lipnja na vinkovačkom području. U dva slučaja počinitelj nije uspio provaliti u osobne automobile, te nije ništa otuđeno, dok je iz pet osobnih automobila otuđen novac koji se nalazio u novčanicima ili torbicama ostavljenim u automobilima. Ukupna materijalna šteta počinjena provalama procijenjena je na iznos od više tisuća kuna.

Policijski službenici su na osobnim automobilima obavili očevide te provode kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja počinitelja. Protiv počinitelja policija će podnijeti kaznenu prijavu za kazneno djelo Teška krađa nadležnom državnom odvjetništvu.

Ponovno upozoravamo građane da ne ostavljaju vrijedne stvari kao što su torbe, novčanici, mobiteli i drugo u vozilima, naročito ne na vidljivim mjestima. Ovako ostavljeni predmeti su mamac i privlače poglede kradljivaca, a materijalna šteta koja će biti pričinjena provalom može biti veća od vrijednosti stvari.

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije