Utorak, 15 lipnja, 2021
17 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaSlavonijaProvođenje pojačanih aktivnosti policije predviđeno je u vremenu od 14. do 22....

Provođenje pojačanih aktivnosti policije predviđeno je u vremenu od 14. do 22. rujna 2020. godine.

Za vrijeme akcije, od 14. do 22. rujna, prometna policija će pojačano nadzirati sudionike u prometu na cestama

Foto: ROADPOL – European Roads Policing Network

Dana 17. rujna 2020. godine, prometna policija PU vukovarsko-srijemske provest će akciju kojom se želi ostvariti da dan protekne bez smrtno stradalih osoba u prometu. Projekt je preimenovan u Roadpol Safety Days (Roadpol – dani sigurnosti u prometu). Geslo projekta je „Stay alive and save lives“ – „Ostani živ i spasi živote drugih“.

Provođenje pojačanih aktivnosti policije predviđeno je u vremenu od 14. do 22. rujna 2020. godine.

Kako bi se ostvario cilj projekta, prometna policija će pojačati prventivno-represivne aktivnosti na svim prometnicama Vukovarsko-srijemske županije, kroz suzbijanje najtežih prekršaja u prometu koji su najčešći uzročnici prometnih nesreća sa smrtnim posljedicama – alkohol i brzina.

Prometna policija će za vrijeme akcije učestalo mijenjati lokacije nadzora, što će dodatno intenzivirati akciju i nadamo se, pridonijeti ostvarenju cilja akcije – da niti jedna osoba smrtno ne strada u prometu.

Stoga, pozivamo građane da podupru provođenje projekta „Ostani živ i spasi živote drugih“ svojim odgovornim ponašanjem u prometu, kao i polaganjem posebne prisege koja se nalazi na službenoj stranici Projekta.

        Pridružite nam se i pomozite da ceste Europe učinimo sigurnijima!

Također, od 14. do 20. rujna 2020. godine prometna policija će pojačano kontrolirati uporabu pravilnog korištenja dječjih sjedalica u vozilima, korištenje sigurnosnog pojasa kao i korištenje mobilnih uređaja za vrijeme upravljanja vozilima na nedopušten način.

 

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici.