Petak, 21 siječnja, 2022
-1.3 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaCrna kronikaRazbojnici s „jankovačke“ benzinske postaje uhićeni, ispitani i kazneno prijavljeni

Razbojnici s „jankovačke“ benzinske postaje uhićeni, ispitani i kazneno prijavljeni

Fotografija:  ilustracija

Policija je ukazala sumnju da su 37 te 19-godišnji hrvatski i 54-godišnji bosanskohercegovački državljani, počinili kazneno djelo razbojništva na benzinskoj postaji u Starim Jankovcima, zbog čega su kazneno prijavljeni.

Policijski službenici PU vukovarsko-srijemske su provedenim izvidima brzo utvrdili moguće sumnjivce za razbojništvo u benzinskoj postaji u Starim Jankovcima.

Naime, 22 . srpnja 2021. godine, oko 23,45 sati, u Starim Jankovcima, Ulica Rudina jankovačka dubrava, uz prijetnju vatrenim oružjem od djelatnika te benzinske postaje razbojnici su otuđili više tisuća kuna.

Razbojništvo u benzinskoj postaji u Starim Jankovcima

No već u subotu 24. srpnja 2021. godine, policijski službenici su temeljem Naloga Županijskog suda u Vukovaru pretražili obiteljsku kuću u Vinkovcima, gdje smo na toj adresi pronašli 37-godišnjeg hrvatskog državljanina kod kojeg smo pronašli jedan neprijavljeni pištolj sa 3 pripadajuća streljiva, dva plinska pištolja i jednu imitaciju pištolja (plastični), dok smo provedenom pretragom pronašli i druge predmete povezive sa počinjenjem kaznenog djela, glede čega je nad istim provedeno kriminalističko istraživanje.

Daljnjim izvidima i opsežnim istraživanjima policija je ukazala sumnju da su 37 i 19-godišnji hrvatski državljani iz naše Županije i 54-godišnji bosanskohercegovački državljanin iz Uskoplja, počinili kazneno djelo razbojništva na benzinskoj postaji u Starim Jankovcima te su stoga kazneno prijavljeni izvijestili su iz PU Vukovarsko srijemske.

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici.