Utorak, 27 srpnja, 2021
21 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaCrna kronikaStrava kraj Banja Luke: Ženu je polio benzinom i zapalio, teško je...

Strava kraj Banja Luke: Ženu je polio benzinom i zapalio, teško je ozlijeđena i životno ugrožena

On ju je  pozvao telefonom i zaprijetio da će zapaliti kuću njene majke. Ona je izašla s posla kako bi spriječila da zapali kuću, ali kada je stigla njen suprug je već bio tamo, ispričali su nam mještani.

Svađa nevjenčanih supružnika zamalo je završila tragedijom u Laktašima, malom mjestu nadomak Banja Luke koje je poznato po Miloradu Dodiku, članu predsjedništva koji potječe od tamo.

M.M. odlučila je napustiti svog supruga (43), krenula je pješice sa kćeri svojoj majci. Mještani i poznanici supružnika su ispričali da ih je razjareni suprug pratio automobilom.

– On ju je  pozvao telefonom i zaprijetio da će zapaliti kuću njene majke. Ona je izašla s posla kako bi spriječila da zapali kuću, ali kada je stigla njen suprug je već bio tamo – rekli su mještani i dodali da je događaju svjedočila njena malodobna djevojčica.

Još uvijek pod dojmom onoga što su vidjeli, susjedi kažu kako je muškarac pokušavao nagovoriti ženu da uđe u automobil, a ona je to odbila. Okrenula se od njega i s djetetom je krenula pješice u smjeru majčine kuće. On ih je nastavio pratiti u autu i kroz otvoreni prozor ju je nagovarao da stane. Počeo joj je i prijetiti, a kada je vidio da ga neće poslušati, izašao je iz auta i pokušao ju ugurati unutra. Ona se branila.

U naletu bijesa, tvrde mještani, muškarac je uzeo kanistar benzina iz auta, polio ju i zapalio. Sve je vidjela njezina kćer.

Hitna pomoć ubrzo je stigla i prevezla ženu s teškim opekotinama u Urgentni klinički centar Banja Luka. Kako su priopćili, opekotine su zahvatile 50 posto njezinog tijela, priključena je na aparat za mehaničku ventilaciju i životno je ugrožena.

Policija je muškarca privela. Navodno je već i od ranije poznat po nasilničkom ponašanju.

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici.