Srijeda, 10 kolovoza, 2022
23 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaCrna kronikaStrava u Osijeku: Sačekao ženu u mraku i izbo je nožem

Strava u Osijeku: Sačekao ženu u mraku i izbo je nožem

Foto:glas slavonije hr

Nezapamćen napad dogodio se večeras u Osijeku kada je muškarac nožem nasrnuo na ženu i njezinu kćer ispred ulaza u zgradu na Trpimirovoj ulici broj 4 b, među Osječanima poznatoj pod nazivom “ljepotica”.

Foto:glas slavonije hr

Kako doznajemo od očevidaca ovog nemilog događaja, muškarac je sat vremena prije napada proveo sjedeći u kafiću u podnožju iste zgrade, a potom je izašao i čekao ženu pred ulazom. Kada je u ona pratnji kćeri izašla iz ulaza nasrnuo je na njih nožem.

Mlađa ženska osoba zapomagala je: “Pomozite, ubit će mi mamu”, prepričava susjeda koja je prilazila zgradi iz smjera naselja Sjenjak.

Foto: glas slavonije hr

I žena je zvala pomoć, policiju, a prestravljena kći joj je pokušavala pomoći kada ju je, čini se po izjavama svjedoka, muškarac oborio na tlo. Vrlo brzo iz zgrade su istrčali susjedi koji su uspjeli svladati muškarca i prekinuti njegov ubojiti napad. Prilikom naguravanja, neslužbeno doznajemo, muškarac se i sam ozlijedio nožem koji nije ispuštao iz ruke.

Foto:glas slavonije hr

Nedugo potom na mjesto krvavog napada došla je policija i dva vozila Hitne medicinske pomoći koja su prevezla ranjenu ženu i njezinu kćer te napadača u Klinički bolnički centar Osijek.

Na mjesto događaja, doznajemo, došao je žrtvin bivši suprug, a koji se vrlo brzo i udaljio. U ovim trenutcima policija ograđuje mjesto zločina i poćinje očevid.

Izvor:glas slavonije hr

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije