Četvrtak, 29 rujna, 2022
14 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaCrna kronikaTragedija u lovu stradao 45-godišnjak, nađen je prostrijeljene glave

Tragedija u lovu stradao 45-godišnjak, nađen je prostrijeljene glave

Foto: ilustracija

Očevid su obavili policijski službenici Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, a okolnosti ove nesreće bit će poznate nakon istrage.

U nedjelju 7. studenog oko 11.30 sati na području otvorenog lovišta u blizini mjesta Mala Dapčevica, održan je lov na krupnu divljač u kojem je sudjelovalo više lovaca. Prilikom pogona divljači došlo je do smrtnog stradavanja 45-godišnjeg lovca koji je zadobio strijelnu ozljedu glave od koje je preminuo po dolasku u Opću bolnicu Virovitica.

Očevid su obavili policijski službenici Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, a temeljem naloga Općinskog državnog odvjetništva u Bjelovaru sutra 09. studenog obaviti će se obdukcija u Općoj bolnici Virovitica.

U svezi navedenog događaja u tijeku je kriminalističko istraživanje u cilju razjašnjavanja svih činjenica i okolnosti oko smrtnog stradavanja 45-godišnjaka.

  • Jučer su se u pogonski lov na divlje svinje pridružili i Francuzi. Kad su psi stjerali svinje, lovci su počeli pucati i jedan metak se odbio i pogodio je lovca u glavu. On je još bio živ, ali preminuo je na putu u bolnicu izvijestili su iz Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske.

Izvor: 24 sata hr

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije