Subota, 13 kolovoza, 2022
19 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaHrvatskaU Apfel gastro centru u Makarskoj, započeli su „Dani Slavonije u Makarskoj“

U Apfel gastro centru u Makarskoj, započeli su „Dani Slavonije u Makarskoj“

Dani Slavonije u makarskom gastro centru Apfel
U Apfel gastro centru u Makarskoj, započeli su „Dani Slavonije u Makarskoj“ na kojoj se održavaju prezentacija i prodaja slavonsko-srijemskih proizvoda, uz degustaciju, koji traju od 23.studenog do 06.prosinca 2020.godine, a u organizaciji Vukovarsko-srijemske županije i tvrtke Agro-klaster
d.o.o.
U ugodnoj atmosferi brojni posjetitelji imati će priliku kušati domaće proizvode (slaninu, kulen, kulenovu seku, čvarke, kobasicu, kravlje sireve, kisele šparoge, lješnjake, orahe, vina, voćne rakije, džemove i pekmeze, medove, začinsku papriku, razne sorte jabuka kao i sokove od jabuka, tjestenine, jaja iz slobodnog uzgoja i dr.) te upoznati bogatu ponudu OPG-ova i tvrtki s područja Vukovarsko-srijemske županije.
Proizvođači naši županije su zadovoljni s ovakvim načinom plasiranja i prezentiranja domaćih proizvoda a među njima su OPG Pranjić, Viksi d.o.o., OPG Sotinac, OPG Čurdo, Mesnica „AS“, OPG Vlado Ferbežar, PP BZ „Babogredski feniks“, Terra-agro d.o.o., OPG Slavica Dumendžić, OPG Ana Cindrić, OPG Pavličić, OPG Domagoj Vidić, OPG Tomo Klarić, OPG Grgić, OPG Pčelarstvo Febežar, OPG Sabljak, OPG Sovar i Agro-klaster d.o.o. s jajima iz slobodnog uzgoja.
Tom prigodom direktor Agro-klastera Zdenko Podolar je izjavio: -„Dani Slavonije u Makarskoj organiziraju se već drugu godinu za redom, s tim da se ove godine manifestacija održava sukladno propisanim epidemiološkim mjerama. Apfel d.o.o. Makarska je jedan od prvih partnera „plave Hrvatske“, koji je izrazio spremnost za poslovnu suradnju i otkup autohtonih slavonskih proizvoda. Naša Županija i Agro-klaster posebno cijene tu njihovu dobru volju i želju za suradnjom. Na žalost, zbog izostanka ovogodišnje turističke sezone, promet roba nije bio na onoj razini na kojoj smo dogovorili suradnju, ali smo sigurni kako ćemo to u sljedećoj godini bitno promijeniti i u tom smislu smo apsolutno podržali aktivnost koju je naš partner u Makarskoj pokrenuo i provodi.“
Voditeljica marketinga Apfela Jelena Martić, izjavila je kako su degustacije proizvoda u ponedjeljak, srijedu i subotu od 9-12, kao i promotivni popust od 10% na slavonski asortiman. Posebnost u ponudi su proizvodi od crne slavonske svinje, te je navela inicijativu kako bi dodatno potaknuli humanost na djelu. U supermarketu su postavili košaru za skupljanje pomoći u hrani i higijenskim potrepštinama za 20 socijalno ugroženih vukovarskih obitelji, pod geslom “Budimo zajedno dio plemenite priče”, te pozivaju sve kupce u Apfelu da se uključe u ovu akciju.

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije