Četvrtak, 4 ožujka, 2021
17.1 C
Vinkovci
Naslovnica Crna kronika U rijeci Spačvi utopio se 42-godišnjak iz Lipovca

U rijeci Spačvi utopio se 42-godišnjak iz Lipovca

Foto: PU vukovarsko-srijemska

Mrtvo tijelo je identificirano kada smo utvrdili da je utopljenik 42-godišnjak iz Lipovca koji je nestao.

Jučer, 21. veljače u poslijepodnevnim satima, šef ribočuvarske službe naše županije prijavio je policiji nestanak 42-godišnjaka iz Lipovca koji je navodno s čamcem lovio rijeka Spačva.

Tijekom dana policija je pregledala dio rijeke u blizini područja Spačve gdje je pronašla čamac kojim se koristi nestali 42-godišnjak i utvrdila da je propeler broda (takozvana penta) zapetljan u ribarsku mrežu.

Kako su se stvarali uvjeti za nastavak potrage za nestalom osobom, u ponedjeljak 22. veljače oko 10 sati, posebno opremljeni policajci za ronjenje pronašli su mrtvo tijelo muškarca u dubini rijeke Spačve oko 11 sati. 


Foto: PU vukovarsko-srijemska


Protokolarni postupci izvršili su identifikaciju pronađenog mrtvog tijela kada smo utvrdili da je utopljenik 42-godišnjak iz Lipovca koji je nestao.

Na mjestu događaja obavilo je uviđaje i zamjeništvo Županijskog državnog odvjetništva u Vukovaru, a mrtvozornik je na tijelu naznačio da nema drugih razloga za nasilnu smrt.

Policija će u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom prikupiti sve činjenice ovog događaja.

Vukovarsko komunalno poduzeće preuzelo je mrtvo tijelo, a obdukcija će biti izvršena kasnije izvijestili su iz PU Vukovarsko srijemske.

Foto: PU vukovarsko-srijemska

 

Podijeli

Najpopularnije

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici.