Srijeda, 21 travnja, 2021
17 C
Vinkovci
Naslovnica Crna kronika Više osoba je u Nuštru narušavalo javni red i mir, Vinkovčanin Vukovarom...

Više osoba je u Nuštru narušavalo javni red i mir, Vinkovčanin Vukovarom pokušao pobjeći od policije

Fotografija: ilustracija

U Nuštru je došlo do verbalnog i fizičkog sukoba među više osoba, a policija je bila odmah pripravna i ubrzo su zaustavili nastalo nasilje.

U subotu 3. travnja 2021. godine u Nuštru je na nekoliko mjesta, a i u blizini nogometnog igrališta, došlo do fizičkog sukoba među više osoba, zbog čega je došlo i do oštećenja jednog osobnog vozila.

Naime, oko 18,20 sati je u Nuštru došlo do verbalnog i fizičkog sukoba među više osoba, a policija je bila odmah pripravna i ubrzo su zaustavili nastalo nasilje.

Utvrđenim izvidima policija je u nadležnu postaju privela više muškaraca koji su se sukobili u blizini nogometnog igrališta, a gdje se u to vrijeme događao nogometni susret.

Tijekom sukoba među više osoba oštećen je jedan osobni automobil vinkovačkih registarskih oznaka 27-godišnjaka iz Nuštra, zbog čega je policija provela očevid te će nakon utvrđenih nedvojbenih činjenica biti podnijeta odgovarajuća kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Kako je u događaju sudjelovalo više osoba čime je bio narušen javni red i mir u većem obimu, policija i dalje provodi krimnalističko istraživanje, radi utvrđivanja svih činjenica.

U petak je oko 18 sati u Vukovaru, u ulici Europske unije, policija uz uporabu sredstava prinude uhvatila 39-godišnjaka iz Vinkovaca, koji je nekoliko minuta prije upravljao prometnom cestom osobnim automobilom vukovarskih registarskih oznaka te je ignorirao prometna pravila u vidu postavljenih prometnih oznaka.

Kako je 39-godišnjak zaustavljen tek nakon ekspeditivnog djelovanja policije, utvrđena su mu tri prometna prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama zbog kojih je bježao od policija, jer je uočen već u početku kršenja,  a provedenim daljnjim postupcima kriminalističkog istraživanja u vozilu i kod njega su pronađeni segmenti opojne droge kokain.

Policija je protiv 39-godišnjaka podnijela optužni prijedlog zbog prekršaja iz  članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga izvijestili su iz PU vukovarsko srijemske.

Podijeli

Najpopularnije

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici.