Nedjelja, 18 travnja, 2021
7.6 C
Vinkovci
Naslovnica Slavonija VSŽ: Tijekom proteklog vikenda šest vozača je smješteno do prestanka djelovanja opojnog...

VSŽ: Tijekom proteklog vikenda šest vozača je smješteno do prestanka djelovanja opojnog sredstva

Foto: Ilustracija

Tijekom vikenda na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske evidentirano je devet prometnih nesreća u kojima je ukupno pet osoba lakše ozlijeđeno.

Protekli vikend, od 5. do 7. veljače, na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske evidentirano je devet prometnih nesreća, od čega četiri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama u kojima je ukupno pet osoba lakše ozlijeđeno (Vukovar, Đeletovci, Soljani, cesta Otok-Komletinci) te pet prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta (Vinkovci-2, Otok, Andrijaševci, Račinovci).

U dvije prometne nesreće 5. veljače lakše su ozlijeđeni dvoje biciklista. Naime, oko 9,45 u ulici Sajmište u Vukovaru u naletu osobnog automobila lakše je ozlijeđen 65-godišnji vozač bicikla, a potom je istog dana oko 10,10 sati u Ulici bana Jelačića u Đeletovcima u naletu teretnog automobila lakše ozlijeđena 77-godišnja vozačica bicikla.

Fiksne kamere za nadzor brzine su u navedenom razdoblju zabilježile ukupno 69 prekršaja nepropisne brzine.

Tijekom proteklog vikenda šest vozača je smješteno u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Najveća koncentracija alkohola u organizmu zabilježena je kod 33-godišnjeg vozača osobnog automobila koji je zatečen u nedjelju, 7. veljače oko 1 sat u ulici Priljevo u Vukovaru s prisutnošću 2,17 g/kg alkohola u organizmu.

Budući da je nastavljen trend zatjecanja vozača koji upravljaju vozilom pod utjecajem alkohola u organizmu, policija će i nadalje provoditi pojačani nadzor sudionika u prometu na cestama izvijestili su iz PU Vukovarsko-srijemske.

Podijeli

Najpopularnije

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici.