Vukovar: Tukli se BBB i Grobari!

0

Čitateljica koja nam je poslala video rekla nam je kako su navijači Partizana verbalno napali Hrvata koji je u tom trenutku šetao sa suprugom i djetetom nakon čega su se potukli piše 24sata.hr.

Potvrdio nam je to glasnogovornik PU Vukovarsko-srijemske Dragoslav Živković.

POGLEDAJTE VIDEO: U Vukovaru se tukli Bad Blue Boysi i Grobari

Ekspresna reakcija policije

Mlatili su se navijači oko 19 sati u Ulici Vijenac kneza Branimira, potvrdili su nam iz vukovarsko srijemske policije. Policija je bila brza, priveli su 20 do 25 ljudi, za ostalim sudionicima tragaju, rekao nam je glasnogovornik policije Dragoslav Živković.

Čitateljica koja nam je poslala video rekla nam je kako su navijači Partizana verbalno napali Hrvata koji je u tom trenutku šetao sa suprugom i djetetom nakon čega su se potukli.

Zbog ovakvih stvari smo pojačali patrole

Navijači su se sukobili blizu ugostiteljskog objekta. Policija je, kako su nam dojavili čitatelji, došla vrlo brzo. Na mjestu tučnjave je bilo pet, šest policijskih automobila, stigla je i interventna jedinica.

– Posljednjih mjesec i pol naši službenici patroliraju Vukovarom kako bi spriječili ovakve situacije. Odmah smo reagirali i spriječili da dođe do većih nevolja. Ovakve stvari nećemo dopustiti u našem gradu – rekao nam je glasnogovornik PU Vukovarsko-srijemske Dragoslav Živković i dodao kako je dvoje ljudi ozlijeđeno i prevezeno u bolnicu.

Prije mjesec dana napali Srbe u centru grada

Kako nam je rekao Dragoslav Živković, policija je bila spremna jer za vikend Bad Blue Boysi organiziraju turnir u Vukovaru.

Nastavak je ovo sukoba u Vukovaru.

Podsjećamo, prije nepunih mjesec dana u centru grada napadnuta su dvojica mladića srpske nacionalnosti.

Pogledajte video: Prije mjesec dana napali Srbe u Vukovaru

Na mladiće u dobi od 24 i 29 godina su oko podneva na Trgu Republike Hrvatske, u blizini Gradske vijećnice, nasrnuli pripadnici Bad Blue Boysa. Jedan od napadnutih Srba je lakše ozlijeđen.

Policija je kasnije pronašla kombi vozilo zagrebačkih registracijskih oznaka.