VUKOVAR: U prometnoj nesreći smrtno stradala 34-godišnjakinja

0

Foto: PU vukovarsko-srijemska

Očevidom je utvrđeno kako je vozačica izgubila nadzor nad vozilom uslijed neprilagođene brzine osobinama i stanju kolnika.

Danas, 6. siječnja u 10,55 sati u ulici Lijeva Supoderica u Vukovaru dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala 34-godišnja vozačica osobnog automobila vukovarskih registracijskih oznaka.

Na mjesto prometne nesreće izašli su i pripadnici JVP Vukovar koji su izvadili tijelo 34-godišnjakinje iz automobila, te djelatnici hitne medicinske pomoći i mrtvozornik koji je konstatirao smrt.Foto: Ivan Matić


Očevidom prometne nesreće rukovodio je županijski državni odvjetnik. Utvrđeno je kako je 34-godišnjakinja iz Vukovara, uslijed neprilagođene brzine osobinama i stanju kolnika (zavoj ulijevo, mokar i klizav kolnik), izgubila nadzor nad osobnim automobilom, sletjela na zelenu površinu, a potom i u odvodni kanal gdje se vozilo prevrnulo na krov u vodenoj površini kanala.

Tijelo poginule 34-godišnjakinje prevezeno je u NMB Vukovar gdje će biti obavljena obdukcija izvijestili su iz PU Vukovarsko srijemske.