Preko 100-tinjak sudionika na uspješno održanom Pekar Cup-u u Vinkovcima

0

VINKOVCI-Na terenima Teniskog kluba Vinkovci održan je 5. Pekar Cup pod zajedničkim nazivom ” Somuna i igara” , koji je donio odlično dvodnevno druženje,  prikazan je odličan tenis, ali i dodatne popratne sadržaje koji su obogatili ovaj veliki teniski turnir. Ove godine imali smo preko  stotinjak tenisačica i tenisača, podijeljeni u četiri kategorije.

U kategoriji mješovitih parova u finalu turnira Marina Deduš i Srđan Vezmar pobijedili su par Katica Pavić i Perica Matić sa 7:6, 7:5. Najbolji muški par čine Kristian Ikić i Stjepan Kvesić koji su u neizvjesnom finalu pobijedili par Mario Ezgeta i Luka Jaman sa 6:7, 6:0, 12:10.

U pojedinčanoj konkurenciji, u kategoriji do 45 godina,  prvo mjesto osvojio je Ivan Begić , koji je u finalu pobijedio Alena Spajića sa 6:1, 6:2, dok je u kategoriji preko 45 godina slavio Davor Tomšik koji dobio bez borbe finalni susret protiv Zdenka Spajića.

Prema riječima Domagoja Radića, direktora prodaje tvrtke Pekar, ovdje se radilo o jednoj manifestaciji koja okuplja sve njihove  partnere, dobavljače, kupce i djelatnike. 

“Svima se njima na neki način pokušavamo zahvaliti za jednu suradnju tijekom ovih godina.Na ovom petom po redu Pekar cupu, bilo je preko 100 tinjak sudonika, međutim u dva dana prošlo je preko 300 ljudi kroz razna druženja izvan teniskog terena” rekao je Radić.