Petak, 1 srpnja, 2022
25 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaSlavonija55. "ŠOKAČKO SIJELO": Do 31. siječnja prijave za izbor "Šokačkog cvita"

55. “ŠOKAČKO SIJELO”: Do 31. siječnja prijave za izbor “Šokačkog cvita”

Foto: Gordan Panić

ŽUPANJA – Izvršni odbor 55. “Šokačkog sijela”, obavijestili su iz Grada Županje, poziva sve zainteresirane djevojke u dobi od 16 do 25 godina da se prijave za izbor najljepše djevojke u narodnoj nošnji, koja će ponijeti laskavi naslov “Šokački cvit 2022.”.

Prijave se primaju najkasnije do 31. siječnja, svakim radnim danom od 8 do 14 sati. Prijavnice se mogu preuzeti osobno u zgradi gradske uprave, Strossmayerova 1, na web-stranici i Facebook profilu Grada Županje te na web-stranici Turističke zajednice Županje.

Izbor će se, prema planu, održati u dvorani kina Mladost, u petak, 25. veljače, u 19 sati. No, iz Grada napominju da, s obzirom na aktualnu epidemiološku situaciju, postoji mogućnost da se izbor “Šokačkog cvita” ne održi u navedenom terminu i u ustaljenim okolnostima u okviru otvorenja “Šokačkoga sijela”, najveće tradicijske manifestacije županjskog kraja, nego da se predstavljanje i izbor djevojaka prethodno snimi i realizira isključivo putem videozapisa, o čemu će kandidatkinje biti pravovremeno obaviještene.

 M.L.O.-glas slavonije hr

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije