Braniteljske udruge dale punu podršku Ivanu Bosančiću i kandidatima liste broj 7. Hrvatske demokratske zajednice

0

Kandidaturu gradonačelnika Ivana Bosančića na parlamentarnim izborima koji će biti održani u srijedu, 17. travnja javno su poduprijeli članovi Koordinacija braniteljskih i stradalničkih udruga iz Domovinskoga rata VSŽ.

Kako stoji u priopćenju koje je stiglo na adresu naše redakcije, a potpisuju ga, u ime svojih kolega Predsjednik, Damir Dujić:

“Ovim putem želimo izraziti našu punu potporu gradonačelniku Grada Vinkovaca Ivanu Bosančiću i kandidatima na listi broj 7. Hrvatske Demokratske Zajednice u sklopu nadolazećih parlamentarnih izbora. Kroz protekli period, gradonačelnik i kandidati s liste broj 7. pokazali su duboko razumijevanje i predanost potrebama braniteljskih udruga u našem gradu i Vukovarsko-srijemskoj županiji. Njihova neprekidna podrška i angažman bili su od ključnog značaja za razvoj naših inicijativa i projekata te su doprinijeli unapređenju položaja branitelja i njihovih obitelji. Vjerujemo da će njihov nastavak rada u Hrvatskom saboru donijeti dodatne koristi našoj zajednici te nastaviti s potporom i promicanjem interesa braniteljskih udruga. Stoga, srdačno podržavamo gradonačelnika i kandidate Hrvatske Demokratske Zajednice te ih pozivamo da nastave svoj predani rad u službi građana Vinkovaca i Hrvatske” prenosimo u cijelosti.