Cigarete poskupljuju treći put u mjesec dana

0

Jedan od brendova koji će također poskupjeti s idućom srijedom bit će i Sobranie Black i Gold, a njih će pušači plaćati 4,90 eura

Već i treći val poskupljenja dočekat će pušače u Hrvatskoj u posljednjih mjesec dana, nakon što je i tvrtka JT International Zagreb najavila kako će cijene njihovih brendova cigareta porasti s 3. travnjem. Naime, s jučerašnjim danom za prosječno 10 centi porasla je cijena cigareta tvrtke Phillip Morris, u što ulazi i popularni Marlboro.

Najnovije poskupljenje koje se očekuje od iduće srijede odnosit će se prvenstveno na brendove Camel. Tako će Camel Yellow, Blue, Yellow 100’S i Blue 100’s koštati po 4,30 eura. Najjeftinije od ove marke bit će Camel Legend Blue i Yellow koji će koštati 4,10 eura, dok će Camel Essential Brown iznositi 4,30 eura. 

No, neće poskupjeti samo Camel. Winston Classic će tako koštati 4,20 eura, dok će varijante Red i Blue iznositi 4,30 eura. Winston Deep Blue, Compact Silver i Compact iznosit će 4,10 eura. Uz to poskupljuje i LD koji će također koštati 4,10 eura.

Jedan od brendova koji će također poskupjeti s idućom srijedom bit će i Sobranie Black i Gold, a njih će pušači plaćati 4,90 eura piše večernji hr.