Dalmatinski šarmer Petar Grašo sutra u Vukovaru!

0
© Simone Di Luca

Petar Grašo:  „Očekujte presjek najvećih hitova u mojoj karijeri i dva sata čiste emocije!“

Petar Grašo 17. veljače stiže u Vukovar, gdje će sa svojim slavonskim fanovima proslaviti  Valentinovo na velikom koncertu u sportskoj dvorani „Danijel Rehak“, s početkom u 20h.

Pjevač nekih od najljepših domaćih ljubavnih pjesama, Petar Grašo, pred ovaj veliki koncert u Vukovaru poručio je publici:

„Koncerti kao što je ovaj pred nama u Vukovaru uvijek me iznova podsjete koliko sam sretan što je glazba moj poziv i moja ljubav“, naglasio je Grašo, koji s nestrpljenjem iščekuje svoj povratak pred vukovarsku publiku. Očekujte presjek najvećih hitova u mojoj karijeri i dva sata čiste emocije“, dodao je Grašo pred ovaj veliki koncert.

Iako nerado priča o svom privatnom životu, jasno je da će zbog ovog koncerta, a i mnogih drugih, najromantičnije dane u godini provesti na bini, sa svojom publikom, daleko od supruge i obitelji. A o ljubavi kaže: „Ljubav treba živjeti cijelu godinu. Kroz riječi, geste i sitnice!“

Dalmatinski romantičar i šarmer, miljenik ženske publike nije samo vrhunski pjevač, već je i jedan od naših najznačajnijih autora. Napisao je brojne velike hitove za velika glazbena imena kao što su Oliver i Doris Dragović, a piše i za sebe.

O tome kako nastaju njegove prelijepe autorske pjesme jasno kaže da nema recepta. „Nema tajne ni recepta. Ja samo pišem i pjevam ono što volim i radim pjesme beskrajno vjerujući u njih“, tvrdi Grašo.  A u mnogim Grašinim autorskim pjesmama, kao i onim s potpisom obitelji Huljić uskoro će uživati vukovarska publika: Nemoj, Ako te pitaju, Moje zlato, Ljubav jedne žene, ‘Ko nam brani, Srce za vodiča, Trebam nekoga, Ljubav jedne žene, Providenca, Utorak, Nisan više ja sa njom, Uvik isti, Volim i postojim samo su neke od njih.

Uz Grašin moćan vokal i karizmu, ali i hitove koje vole sve generacije, ova će koncertna noć biti jedinstven glazbeni spektakl ne samo za Vukovar, već i za cijelu Slavoniju!

Ne propustite priliku da baš ovaj Dan zaljubljenih provedete u najboljem mogućem društvu, s popularnim Petrom Grašom u srcu Slavonije!

Ulaznice za koncert Petra Graše 17. veljače u Vukovaru možete sutra nabaviti i na ulazu u dvoranu od 18,30 h nadalje, a i dalje se prodaju na ovim prodajnim  mjestima:

-​Hotel Lav, Vukovar

-​Tisak Media Vukovar,

-​BP Petrol Crodux Vukovar,

-​Fitness centar ZARA, Vinkovci.

Također, ulaznice su dostupne i online u sustavu Eventim:

https://www.eventim.hr/hr/ulaznice/petar-graso-vukovar-sportska-dvorana-borovo-naselje-623703/event.html