Srijeda, 10 kolovoza, 2022
23 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaSlavonijaDanas je u Palači Srijem, župan Vukovarsko-srijemske županije Damir Dekanić primio Petra...

Danas je u Palači Srijem, župan Vukovarsko-srijemske županije Damir Dekanić primio Petra Kovača

PRIJEM PETRA KOVAČA, NAJBOLJEG ŠAHISTE U KATEGORIJI DO 15 GODINA NA DRŽAVNOJ RAZINI

Danas je u Palači Srijem, župan Vukovarsko-srijemske županije Damir Dekanić primio Petra Kovača, člana šahovskog kluba „Slaven“ Vukovar koji je prvak Hrvatske u kategoriji kadeta do 15 godina.

Foto:VSŽ


U Trogiru se od 18. lipnja 2021. godine do 24. lipnja 2021. godine, u organizaciji Hrvatskog šahovskog saveza održalo kadetsko prvenstvo Hrvatske, u kategorijama U7, U9, U11, U13 i U15. Osim izvanrednog rezultata Kovača, Šahovski klub „Slaven“ Vukovar, na prvenstvu Hrvatske također je ostvario sljedeće pohvalne rezultate: Nikola Konjević i Borna Radić osvojili su 11. i 20. mjesto u kategoriji do 13 godina i Filip Jonjić zauzeo je 6. mjesto u kategoriji do 7 godina.

Foto:VSŽ


Za istaknuti je kako je Petar Kovač ujedno i trostruki državni prvak Hrvatske prijašnjih godina u kategorijama do 11 godina i do 13 godina, te je jedan od najmlađih majstorskih kandidata u državi.

Na prijemu je uz župana Dekanića nazočio zamjenik župana Franjo Orešković, dok su uz Kovača nazočili trener Zoran Ljikar i dopredsjednica kluba Ivana Mažar Marušić.

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije