Srijeda, 28 rujna, 2022
12 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaSlavonijaDanas kreću ovogodišnje tribine s građanima Zajedno za bolje sutra

Danas kreću ovogodišnje tribine s građanima Zajedno za bolje sutra

Grad Vinkovci i ove godine, petu zaredom, nastavlja komunikaciju s građanima u obliku tribina u mjesnim odborima. Građani tako, predlažući obavljanje određenih radova i realizaciju projekata, imaju priliku sudjelovati u kreiranju gradskog proračuna.

Večeras počinje ovogodišnji ciklus tribina s građanima Zajedno za bolje sutra, kada gradonačelnik s pročelnicima kreće u obilazak Mjesnih odbora.

Izravna komunikacija s građanima svih ovih godina pokazala se vrlo kvalitetnom te s tom dobrom praksom nastavljamo i ove godine – rekao je Bosančić

Pod nazivom „Zajedno za bolje sutra“ gradonačelnik Vinkovaca Ivan Bosančić i ove godine započinje niz susreta s građanima u svim gradskim mjesnim odborima. Ovo je prilika da Bosančić i njegovi najbliži suradnici iz prve ruke svojim sugrađanima prenesu što se na području grada radi, s naglaskom na pojedini mjesni odbor, kao i koji su planovi gradskih vlasti, posebno kada je riječ o pojedinim infrastrukturnim zahvatima. U isto vrijeme od svojih sugrađana mogli su čuti i konkretne prijedloge, sugestije, ali i želje kako bi svakodnevni život na području cijeloga grada bio što kvalitetniji i ugodniji.

S gradonačelnikom i njegovim suradnicima večeras možete razgovarati i predlagati rješenja od 18 sati za 5. Mjesni odbor Dvanaest redarstvenika i 7. Mjesni odbor Lapovci, a zajednički sastanak predviđen je u prostorijama Plinare istočne Slavonije.

Ostali raspored po danima u donjoj tablici.

Izvor: Grad Vinkovci

Predlažući obavljanje određenih radova i realizaciju projekata, svi građani tako imaju priliku sudjelovati u uređenju svog okoliša i kreiranju gradskog proračuna.

Ovo je idealna prilika da iznesete svoje probleme i direktno s gradonačelnikom razgovarate o problemima u svom dijelu grada, pa nemojte propustiti prigodu!

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije