Dekanić se požalio na medijski linč i poručio poticateljima morat će pričekati redovne izbore!

0

Preko službe za medije Vukovarsko-srijemske županije, župan Damir Dekanić uputio je priopćenje vezano za prometnu nezgodu koju prenosimo u cijelosti!

“Posljednjih devet dana vrši se brutalni medijski pritisak na mene, moju obitelj, susjede i sumještana, a vezano na prometnu nezgodu u kojoj sam sudjelovao kao suvozač, o čemu sam se proteklih dana već javno očitovao.

Poticatelje ovog medijskog lična, naravno, nije teško determinirati, a javnost lako može uočiti kako je njihov jedini cilj izazivanje prijevremenih izbora pa makar i putem navodnih, nevjerodostojnih svjedoka, svjedoka kojih nema na mjestu događaja niti u policijskom zapisniku.

Zbog toga se ne mogu oteti dojmu da su priželjkivali nezgodu sa puno tragičnijim posljedicama, a ne ovakvu bez stradalih, povrijeđenih, sa isključivo materijalnom štetom  – kakvih je svakodnevno uistinu mnogo.

Zahvaljujem se još jednom svima koji mi daju potporu u ovim, za mene i moju obitelj, mučnim trenucima, a tvorcima ove priče poručujem da će unatoč svojim nastojanjima morati pričekati redovne izbore.

S poštovanjem,

Damir Dekanić, dipl.ing.