EMA MIDŽIĆ ODLIČNOM IGROM DO TITULE SENIORSKE DVORANSKE PRVAKINJE HRVATSKE

0
67

VINKOVCIEma Midžić, članica Teniskog kluba ”Vinkovci”, nakon osvajanja dvoranskog prvenstva Hrvatske do 16 godina, došla je do još jedne titule dvoranske prvakinje Hrvatske u kategoriji seniorki.

Teniski klub ”Didon” Virovitica odlično je organizirao HEP Dvoransko prvenstvo Hrvatske koje je okupilo nabolje seniorke.

U prvom polufinalu pojedinačnog dijela turnira Luna Ivković (TK ”Iteam”) pobijedila Niku Svetac (TK ”Varaždin 1181”), inače prvu nositeljicu turnira sa 6:3, 6:1, dok je u drugom polufinalu Ema Midžić (TK” Vinkovci”) sa laganih 6:0, 6:0 nadigrala Leu Kozulić (TK ”Varaždin 1181”), drugu nositeljicu turnira.

Finale turnira trajalo je skoro dva i pol sata  između Eme Midžić (TK ”Vinkovci”) i Lune Ivković (TK ”Iteam”).Prvi set je otišao na stranu Ivković sa 4:6,da bi u drugom setu Ema odlično odigrala i dobila drugi set sa 6:3.U trećem odlučujem setu Ema Midžić samo je povrdila kvalitetu i sa ukupnih 4:6, 6:3, 6:2 došla do titule dvoranske prvakinje Hrvatske u kategoriji seniorki.

-Zadovoljna sam sa svojom igrom na turniru. Finale je bilo jako teško, posebno mentalno. Nekako sam osjećala pritisak, bila je prevelika želja za taj naslov. Jako sam sretna. Nisam  očekivala još jedan naslov državne prvakinje, ali sam se nadala, presretna sam, ne samo zbog sebe nego zbog svih koji su sudjelovali u mom teniskom razvoju . Moji roditelji su mi neizmjerna podrška u svemu. Posebno bi se željela zahvaliti mom treneru  Zoranu Horvatu koji je kontinuirano radio naporno samnom, Teniskom klubu ”Vinkovci” koji su vjerovali u mene i pomogli, kao i Goranu Blaškoviću iz Osijeka koji me je na mojim počecima dao dobre teniske temelje i naučio igrati tenis. Neizmjerno hvala svima !Moji planovi za dalje su svakako usmjereni prema profesionalnom tenisu, sudjelovanje na itf turnirima kao i futuresima, to mi je velika želja i plan, vrlo emotivno  rekla je Ema Midžić.


Domagoj Bubalo, predsjednik Teniskog kluba ”Vinkovci” ponosan je što u klubu ima tenisačica koja se ove godine okrunila sa dva naslova dvoranske prvakinje Hrvatske.

-Želim čestitati Emi na velikom uspjehu, treneru Zoranu Horvatu bez čijeg predanog rada ne bi bilo ovakvog velikog uspjeha naše Eme. Ovo je samo postrek za daljni rad svoj našoj djeci, da se uz puno truda, rada i odricanja, može doći do velikog uspjeha, rekao je Bubalo.

Emi je ovo bila deveta uzastopna pobjeda s obzirom na to da je prije tjedan dana stigla i do naslova na HEP Dvoranskom PH do 16 godina, koje je također održano u Virovitici.

Nove državne dvoranske prvakinje u paru su Luna Ivković  (TK” Iteam” ) i Liv Šumak (HATK Mladost) koje su u završnom susretu svladale Leu Kozulić i Enu Poljan (obje Varaždin 1181) sa 6:2, 6:3.