Evo kako će za blagdane raditi dućani

0

Ako još niste kupili sve što vam treba da Božić i blagdani prođu najbolje do sad – požurite se. Brojne trgovine i trgovački centri svoja vrata zatvaraju ranije na Badnjak, a nitko neće raditi na Božić.

Badnjak i Božić sve su bliže, a tijekom blagdana gotovo sve trgovine rade skraćeno ili ne rade uopće. Donosimo vam popis trgovina i trgovačkih centara i njihovo radno vrijeme tijekom nadolazećih blagdana.

TRGOVAČKI LANCI

Bipa 

Na Badnjak prodavaonice Bipe radit će skraćeno do 14 sati, dok 25., 26. i 27.12. neće raditi. Za Staru godinu prodavaonice će raditi do 14 sati, dok na Novu godinu neće raditi.

Interspar 

Interspar trgovine radit će skraćeno na Badnjak i bit će zatvoreni na Božić. Nešto drugačije radno vrijeme bit će i na Sv.Stjepana, 26.12. Prije nego što krenete u najbližu trgovinu Interspara, pogledajte na poveznici kako vaša najbliža trgovina radi.

Kaufland

Kaufland će na Badnjak raditi od 7 do 16 sati, dok na Božić, Sv.Stjepana i Novu godinu neće raditi. Radno vrijeme na Staru godinu je od 7 do 18 sati.

Konzum

Ako mislite otići do neke od Konzumovih trgovina, požurite se. Konzum za Badnjak radi skraćeno, a za Božić i Sv.Stjepana neće raditi. Točno radno vrijeme vaše najbliže trgovine Konzuma možete pogledati na ovoj poveznici. 

Lidl 

Na Badnjak u Lidl možete do 14 sati, a iduća dva dana neće raditi.

Tommy

Tommy na Badnjak radi do 17 sati, na Božić ne radi, a 26. prosinca dućani će raditi drugačije. Točno vrijeme možete pogledati na ovoj poveznici.

Pevex 

Pevex je odlučio kako prodajni centri neće raditi na Božić, blagdan svetog Stjepana, Sveta tri kralja, kao i na Novu godinu dok će za Badnjak i Staru godinu raditi skraćeno, do 16 sati.

Plodine

Plodine će na Badnjak raditi do 18 sati, na Božić ne rade, dok će na Sv.Stjepana trgovina raditi po nedjeljnom radnom vremenu. Za više detalja pogledajte ovdje.