ISPLATA BOŽIĆNICA UMIROVLJENICIMA NA PODRUČJU GRADA VINKOVACA

0
Grad Vinkovci će umirovljenicima s prebivalištem na području Grada Vinkovaca, povodom kršćanskog blagdana Božića isplatiti jednokratne novčane naknade (u daljnjem tekstu: Božićnica).
🎄Božićnica će se isplatiti umirovljenicima s prebivalištem na području Grada čija ukupna mirovinska primanja (tuzemna i/ili inozemna mirovina sa svim dodacima) u mjesecu prije isplate ove novčane naknade ne prelaze iznos od 2.500,00 kn i to.
Povodom kršćanskog blagdana Božića, umirovljenicima s prebivalištem na području Grada Vinkovaca i ove godine će se isplatiti jednokratne novčane naknade-božićnice.
Riječ je o nastavku provođenja jedne od mjera usmjerenih na umirovljenike, a ove godine smo obuhvatiti gotovo tri i pol tisuće umirovljenika.
Za iznos mirovinskog primanja do 1.000 kuna iznos jednokratne novčane naknade je 400 kuna. Umirovljenici koji imaju primanja između 1.000 i 1.500 kuna dobit će iznos od 300 kuna, dok će 200 kuna biti isplaćeno onima čija su primanja između 1.500 i 2.500 kuna.
Umirovljenici će sljedeći tjedan biti obaviješteni o mjestu i vremenu isplate božićnica kazao je gradonačelnik Ivan Bosančić.
🎄Umirovljenici će putem lokalnih medija biti obaviješteni o mjestu i vremenu isplate božićnica.
Više o odluci pročitajte OVDJE.