Srijeda, 21 travnja, 2021
16.8 C
Vinkovci
Naslovnica Politika IVAN MISIR PREDSTAVIO KANDIDATURU ZA NAČELNIKA OPĆINE DRENOVCI

IVAN MISIR PREDSTAVIO KANDIDATURU ZA NAČELNIKA OPĆINE DRENOVCI

IVAN MISIR PREDSTAVIO KANDIDATURU ZA NAČELNIKA OPĆINE DRENOVCI

Ivan Misir: „Rezultat rada dosadašnje vlasti vidimo svugdje oko nas, a koliko nas je ostalo pokazat će skorašnji popis stanovništva. Nemamo vremena plakati za propuštenim, podrška nama je zalog napretka za bolje sutra!“

Posavski Podgajci, 22. travanj 2021. godine – Ivan Misir, magistar inženjer strojarstva, zaposlen u Đuri Đaković Termoenergetska postrojenja d.o.o. kao glavni projektant, danas je objavio svoju kandidaturu za načelnik općine Drenovci na nadolazećim lokalnim izborima.

„Godine prolaze, a negativni trendovi u općini Drenovci se nastavljaju. Odluku o odlascima cijelih obitelji i mladih školovanih ljudi iz ovog dijela Cvelferije prati glavni razlog – nemogućnost zapošljavanja. Svjesni smo da je dobar dio razloga odgovornost državnih i županijskih razina, ali ne možemo prihvatiti da je naša općina nijemi promatrač koji ništa ne čini. Danas se kandidiram za načelnika jer znam da se može bolje, a uz potporu moje liste to će tako i biti!“ – izjavio je Ivan Misir.


 

Ujedno je naveo ključan dio programa nezavisne liste:

„Svi će se složiti da parkinzi, ceste, šetnice i muzeji neće zadržati nikoga. Zato je naše djelovanje usmjereno prema gospodarstvu. Svaka investicija i svaki poduzetnik, pa i onaj najmanji, naš je apsolutni prioritet. Općina mora biti oslonac i odskočna daska svakoj ideji, svakom pokušaju pokretanja poduzetništva, javni servis građana, a ne nepremostivi zid. Temelj nam je transparentnost – destinacija svake potrošene kune mora biti vidljiva svim mještanima “

Misir za svoju kandidaturu ima potporu članova svoje nezavisne liste s kojom će se natjecati za općinsko vijeće. Listu čine mlade i stručne osobe koje su željne svojoj općini podariti svu svoju energiju i znanje.

„Rezultat rada dosadašnje vlasti vidimo svugdje oko nas, a koliko nas je ostalo pokazat će skorašnji popis stanovništva. Sela u našoj općini se prazne, a da smo ostali među najalarmantnijim u Hrvatskoj i u županiji, pokazat će skorašnji popis stanovništva. Mještani općine Drenovci razumiju frustracije mladih stanjem u općini u kojoj živimo, a ovim putem ih pozivam da nas prate i podrže našu viziju oporavka i razvoja općine. Nemamo vremena plakati za propuštenim, podrška nama je zalog napretka za bolje sutra!“ – zaključio je Ivan Misir.

Podijeli

Najpopularnije

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici.