Jurica Dragun se oprostio od VPK u Senti sa titulom plivačem natjecanja

0

U subotu, 29. srpnja, održano je natjecanje u Senti. Naši su dečki na ovom mitingu predstavljali Republiku Hrvatsku u konkurenciji od 20 klubova i 184 plivača.

VPK ekipa imala je 4 člana – Fran Budimir, Jurica Dragun, Filip Puce te Pavao Borković. Natjecali su se pod budnim okom trenera Zvonimira Pintera koji je i više nego zadovoljan rezultatima.

Ovo je bilo opušteno ljetno natjecanje, a dečki su ponovno pokazali svoju izvrsnost.

Fran Budimir vratio se u naše Vinkovce s tri srebrne medalje oko vrata, Jurica Dragun s dva zlata te jednim srebrom, dok je Filip Puce osvojio jednu brončanu medalju.
Jurica Dragun proglašen je i plivačem natjecanja te je uz medalje doplivao i do pehara. Zajedno su sa Borkovićem isplivali štafetnu trku te stali na prvo i zlatno mjesto na postolju.

Ovom prilikom Jurica se zahvalio klubu, svim plivačima, upravi i predsjedniku na svim godinama zajedničkog rada, treniranja, uspjeha, smijeha i velikih prijateljstava poručio je Dragun

Naime, od mjeseca rujna više neće plivati pod imenom našeg kluba jer je zbog prilike za boljim školovanjem prihvatio preseljenje u Zagreb dodao je trener Zvonimir Pinter.

Rezultati


JURICA DRAGUN
50m leđno-1. mjesto
50m prsno-1. mjesto
50m leptir-2. mjesto

FRAN BUDIMIR
50m leđno-2. mjesto
50m prsno-2. mjesto
50m slobodno-2. mjesto

FILIP PUCE
50m leđno-3. mjesto
50m slobodno-8. mjesto

ŠTAFETA 4x100M SLOBODNO

  1. Mjesto