Srijeda, 6 srpnja, 2022
27 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaCrna kronikaKombi na krovu nakon sudara, jedna osoba završila u bolnici

Kombi na krovu nakon sudara, jedna osoba završila u bolnici

Foto: Čitatelj 24sata

U petak oko 8:45 došlo je do prometne nesreće na državnoj cesti D2 na križanju Vere i Bobote. Vozač teretnog vozila vukovarskih registarskih oznaka oduzeo je prednost vozaču osobnog automobila iz Osijek.

Išao sam na posao u Osijek pa sam ugledao cijeli taj kaos. Prošao sam kod križanja oko 9 sati, dva vozila su skroz skršena. Jedan kombi je na krovu, a drugom cijela lijeva strana oštećena. U trenutku kad sam prolazio nije bilo hitne samo jedan policijski kombi. Iskreno, baš je bilo jezivo to za vidjeti, rekao je čitatelj koji je poslao fotografiju prometne nesreće.

Iz policije su potvrdili da je u petak ujutro oko 8:45 došlo do prometne nesreće na državnoj cesti D2, na križanju Vere i Bobote. Od siline udarca kombi se okrenuo na krov, a jedna osoba je lakše ozlijeđena.

  • Muškarac koji je upravljao teretnim vozilom Citroen vukovarskih registarskih oznaka oduzeo je prednost vozaču osobnog automobila te je nakon toga došlo do njihovog udara. U nesreći je došlo do oštećenja prometnog znaka STOP i željeznog nosača na kojem se nalazi nadzorna kamera koja je u vlasništvu MUP-a. Suputnik koji se nalazio u osobnom automobilu osječkih registarskih oznaka zadobio je lakše tjelesne ozljede. Policija je obavila očevid, te će na temelju toga utvrditi sve okolnosti nesreće i provesti odgovarajuće prijave – rekli su nam iz vukovarske policije.

Izvor: 24 sata hr

 

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije