Leonarda Kajkić osvojila odlično treće mjesto na HEP Dvoranskom DP Hrvatske

0

VINKOVCI-Na uspješno održanom HEP Dvoranskom državnom prvenstvu za juniorke do 18 godina iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza, članica Teniskog kluba ”Vinkovci” Leonarda Kajkić ostvarila je zapažene rezultate.

U pojedinačnom dijelu turnira Leonarda Kajkić prvo je dobila bez borbe  susret protiv  Nere Tešankić iz Teniskog kluba ”Olimpija Osijek 1984”, da bi u susretu četvrtfinala igrala protiv Liv Šumak iz Teniskog kluba HATK ”Mladost” Zagreb, inače šeste nositeljice turnira. Kajkić je prvi set izgubila sa 0:6, da bi u nastavku dobila drugi set sa 6:4. U trećem odlučujućem setu Kajkić je pokazala svu svoju kvalitetu i dobila sa 6:2, te se plasirala u polufinale turnira.


Kako je Leonarda Kajkić četvrtfinale igrala u dosta izjednačenom susretu, to je ostavilo traga na susretu polufinala protiv osme nositeljice Chiare Jerolimov iz Teniskog kluba ”Zadar 08”. Jerolimov je dobila sa  6:2, 6:3. Kajkić je na kraju osvojila odlično treće mjesto u pojedinačnoj konkurenciji na HEP Dvoranskom državnom prvenstvu Hrvatske do 18 godina.

U susretu parova u  finalu turnira Chiara Jerolimov iz Teniskog kluba ”Zadar 08” u paru sa Leticijom Tarocco  iz Teniskog kluba ”Ragusa”  bile su bolje od para Leonarda Kajić (Teniski klub ”Vinkovci” ) i Doris Držanić (Teniski klub ”Zagi”, Zagreb) sa 6:2, 6:2.

Leonarda Kajkić iz Teniskog kluba ”Vinkovci” još jednom je potvrdila svoju kvalitetu, pred kojom je zasigurno blistava budućnost.