Srijeda, 28 rujna, 2022
12 C
Vinkovci
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
NaslovnicaCrna kronikaMaloljetnički sukob iz mržnje na školskom igralištu, državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava

Maloljetnički sukob iz mržnje na školskom igralištu, državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava

Foto: Ilustracija

Protiv osumnjičenog maloljetnika policija je nadležnom državnom odvjetništvu podnijela odgovarajuću kaznenu prijavu

Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske dovršili su kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom iz Vinkovaca zbog sumnje u pokušaj kaznenog djela „Teška tjelesna ozljeda“ iz mržnje na štetu maloljetnika iz Mirkovaca.

Kriminalističkim istraživanjem, provedenim u nazočnosti roditelja i branitelja, utvrđeno je kako je u večernjim satima 7. siječnja u dvorištu osnovne škole u Vinkovcima osumnjičeni maloljetnik zadao udarac glavom u lice i pokušao udariti metalnom palicom oštećenog maloljetnika u glavu, pri čemu je lakše ozlijeđen.

Protiv osumnjičenog maloljetnika policija je nadležnom državnom odvjetništvu podnijela kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Teška tjelesna ozljeda“ opisanog u čl. 118. st. 1. Kaznenog zakona, a u vezi s čl. 34. („pokušaj“) te čl. 87. st. 21. („zločin iz mržnje“) istog zakona izvijestili su iz PU vukovarsko srijemske.

Podijeli

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Najpopularnije